Over ons

Private lease voor boten is all-in lease voor een vast bedrag per maand, waarbij de boot gedurende en na de looptijd eigendom blijft van Leaseboot

Leaseboot is de totaaloplossing voor de recreatievaart. Het hebben van een eigen boot heeft behoorlijk wat financiële en operationele drempels. Met Leaseboot worden deze drempels voorgoed weggenomen.

Dat doen we samen met partners uit de watersport. Samen met hen bieden we een ontzorgend Private Lease concept aan. Daarbij combineren we online en persoonlijke service, altijd vanuit het perspectief dat het zorgeloos moet zijn.

Onze missie is het varen op eigen boot voor meer watersportliefhebbers mogelijk maken. Wij zien dan ook op termijn een toekomst waar het (deel)gebruik van de lease boten zal zorgen voor ongekend veel ontdekkingen. Varen in Friesland, Limburg, de randstad of elders zonder transport van de boot. Ons doel: Zorgeloos varen voor iedereen bereikbaar, beschikbaar en als je wilt deelbaar maken.

Ontstaan Leaseboot

 

Klant centraal

Leaseboot is geboren vanuit de behoefte bij bootbezitters aan meer vrijheid. Vrijheid welke zich kenmerkt door meer tijd en aandacht voor datgene waar je een boot voor hebt. Plezier en ontdekkingen op het water. Vanuit deze behoefte hebben wij het Private lease all-in concept opgezet, waarbij de boot eigendom van Leaseboot blijft en wij onze klanten ontzorgen. Geen gedoe voor winterstalling, pechhulp, verzekering, transport of onderhoud.Dat regelt Leaseboot allemaal voor u.

Waarom Private lease bij Leaseboot?

 • Je wilt graag samen de oplossing vinden die perfect bij jou past
 • Je wilt in zee gaan met een partij die samenwerkt met dealers welke jarenlange ervaring in de watersport hebben
 • Je wilt flexibel zijn en blijven en niet per se vastzitten aan een eigen boot, zodat je om de paar jaar een nieuwe boot kan varen
 • Je wilt geen gedoe, maar zekerheid en duidelijke afspraken

Private lease bij Leaseboot in het kort

 • Je vaart een nieuwe boot voor een vast bedrag per maand
 • Alle vrijheid: kies voor een al beschikbaar model of bestel op maat. Een andere boot gezien? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een offerte op maat
 • Je bepaalt zelf de ligplaats van je boot. bij je huis, vakantiewoning of  in de plaatselijke (jacht)haven
 • Geen gedoe: jouw eigen dealer neemt alle bijkomende zaken uit handen. Zo kun jij zorgeloos genieten.
 • Toch motor(pech) of reparatie nodig. De Botenwacht is met 24/7 hulp snel ter plaatse.
Over private lease
Toegankelijk

Wij van Leaseboot hebben ons als missie gesteld dat het varen voor veel meer mensen toegankelijk moet zijn. Daarom leveren wij boten in verschillende prijsklassen. Voor ieder budget een boot welke in de basis al heel compleet is. Hierdoor zijn verrassingen achteraf als hoge onderhoudskosten voorgoed verleden tijd.

Transparant

Leasen bij leaseboot is duidelijk en overzichtelijk. Zo lease je voor een vast bedrag per maand. Alles om zorgeloos te varen is in het lease abonnement opgenomen. Wij zijn altijd transparant waarvoor je betaalt en wat buiten het lease abonnement valt. De kosten zijn vast en daardoor goed te budgetteren. De boot is gedurenden en na de looptijd eigendom van Leaseboot.

Flexibel

Jij als klant staat centraal bij Leaseboot en dat zal ook altijd zo zijn bij de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij geloven in flexibiliteit, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die geleverd wordt. Wij denken graag met je mee en vragen jou dat ook te doen. Wij staan open voor frisse ideeën en mogelijkheden die jij als klant ziet.

Onze beloften

 • Onze basis boten zijn standaard dankzij het comfort pakket al heel compleet uitgerust
 • Wij zijn transparant en hanteren eerlijke voorwaarden
 • Wij denken proactief met je mee en staan open voor persoonlijke vragen en mogelijkheden
 • Onze kundige dealers staan je bij voor advies op maat

Onze zekerheden

 • Wij werken samen met dealers met hoge kwaliteit en service standaarden
 • Wij staan je bij in geval van een ongeluk, schade of diefstal
 • Bij pech is de Botenwacht snel ter plaatse
 • Jouw dealer en wij zijn dagelijks bereikbaar voor vragen en support

All-in verzekerd varen

De boot, daarmee vaar je onbeperkt, verzekerd en zonder gedoe het hele seizoen tegen vast bedrag per maand

Bekijk aanbod

Breng- en haalservice

De boot wordt bij aanvang van vaarseizoen bij je afgeleverd en na het seizoen weer opgehaald

Bekijk aanbod

Winterstalling en onderhoud

De boot wordt na ieder seizoen voorzien van een onderhoudsbeurt en in winterstalling geplaatst

Bekijk aanbod