Maxima boats een lust voor het oog

28 feb 2021

Maxima Boats

In samenwerking met onze Premium Dealer Rivera Nautic Watersport leveren wij leaseboten van Maxima, al vanaf 349,- per maand vaar je dit seizoen al in je eigen, nieuwe Maxima Boat. In dit nieuws item vertellen we meer over de prestaties en vaarplezier van deze sloepen en tenders en ons direct varen aanbod voor dit mooie merk.

Drie keer maximaal Maxima

Maximaal genieten door slimme oplossingen aan boord
50 jaar ervaring heeft gezorgd voor verschillende goed doordachte oplossingen, zoals een royale ruimte voor het chemisch toilet, of een energie zuinige koelunit waar je veel meer in kwijt kunt dan de gemiddelde koelkast. Of een zonnebedset dat “gewoon” kunt opbergen onder de bank.

Maximale vaarprestaties door unieke vormgeving onderwaterschip
Stabiel, koersvast en bij lage en hoge snelheid plezierig te besturen; dat zijn kernwoorden van de Maxima Boats sloepen. Door het uniek uitgedacht onderwaterschip varen alle modellen zeer plezierig en kun je werkelijk genieten van een dag op het water.

Maximaal comfort door ergonomische zitposities
Doordachte zitposities voor de stuurman. Zowel kunnen staan als zitten achter het stuur en een ideale zithoogte geven je veel comfort tijdens een dag varen. Verder hebben de Maxima sloepen een hoge rug, wat zorgt voor een plezierige steun in je rug. Ook is de cabrioletkap naar voren te schuiven, zodat je bij het inklappen hier geen ongemak van heeft.

Bekijk de promo video van de Maxima boten.

Bekijk alle modellen
De Maxima 730 tender staat voor comfort, chique uitstraling en snelheid.  Met maximaal 150 pk vermogen is dit toch wel een wolf in schaapskleren te noemen. Extra veel comfort door een grote binnenruimte en zelfs een afgesloten toilet ruimte. Tevens een grote koelkist en kooktoestel als optie te bestellen in deze 7 meter tender.  Dit is toch wel uniek te noemen. Verder heeft de Maxima 730 chique opstapjes in de achterkant van de boot, waardoor je makkelijk van boord kunt stappen. Standaard een RVS strip als bescherming voor het zwemplateau. Het zwemplateau is ideaal als je wilt zwemmen, maar ook biedt het bescherming tegen de propeller van de motor.  Ook is het zwemplateau heel handig voor het watersporten.  Doordat de motor in de bun gemonteeerd is, zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Stil genieten dus met deze tendersloep.
Bekijken

De Maxima 720 retro is een compleet nieuw model qua vorm en indeling. Deze sloep is mede dankzij de indeling en vaareigenschappen toch wel uniek te noemen. Deze boot kenmerkt zich door zijn gladde romp met geintegreerde kabelaring en geintegreerd zwemplateau, RVS railing, RVS beschermstrip rondom het zwemplateau en RVS beschermstrip rondom het traileroog. Met motorisering tot 150 pk in de bun is dit toch wel een wolf in schaapskleren te noemen. Zelfs het waterskiën behoort bij deze chique tender tot de mogelijkheden. Een aantal praktische voordelen zijn de afgesloten toiletruimte, vele opbergvakken, hoge rugleuning, koersvaste vaareigenschappen en chique opstapjes aan de achterkant.
Bekijken

De Maxima 650 Flying Lounge is geheel nieuw op de markt en is leverbaar met een buitenboordmotor in de bun tot maar liefst 100 pk! Afgeleid van een traditionele reddingsloep met een snelvarend onderwaterschip met een topsnelheid van maar ruim 50 kilometer per uur. Deze boot is uniek op de markt en voorzien van een zelflozende kuip met optimale indeling. Daarnaast heeft deze boot standaard een voorbereiding voor een chemisch toilet in de boot. Koersvaste maar vooral sportieve vaareigenschappen zijn enkele kernwoorden van deze prachtige tender!
Bekijken

DeMaxima 550 samengevat; een moderne sloep in een stijlvol jasje voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De speciale romp is kenmerkend voor deze sloep. Een geheel eigen achtersteven met een strakke romp, maken deze sloep uniek. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort. De sloep is geschikt om snel mee te varen.  Er kan tot maximaal 50 pk achter gehangen worden. Dan is deze robuuste sloep zelfs geschikt om mee te waterskien of wakeboarden. Verder is de rondzit om te bouwen tot zonnedek en is er volop ruimte voor een chemisch toilet. Tevens is er als uitbreiding op het standaard moderne console, een optionele koelunit voor het console te plaatsen. Zeer uniek voor een sloep in zijn klasse.
Bekijken

Welke Maxima boot je ook kiest, je kiest voor maximale kwaliteit, comfort en vaarprestaties.

Met vriendelijke groet,


Team Leaseboot