Lago Amore sloepen en tenders

18 dec 2021

De importeur van Lago Amore heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een botenmerk van naam.  Na een succesvolle introductie van een scherp geprijsd polyester sloep met een outboard is een volledige lijn aan sloepen en tenders ontwikkeld.

In de jaren dat de importeur en haar dealers deze modellen aanbiedt, zijn er inmiddels al een respectabel aantal exemplaren te water gelaten. Kenmerkend aan de reeks zijn de vele verschillende modellen die de familie Lago Amore sloepen en tenders vormen. Het is een ideale familie boot waarbij je veel boot voor je geld krijgt.

Deze modelijn heeft als overeenkomst dat er geen overeenkomst is tussen de diverse modellen. In plaats van één model te vergoten of te verkleinen hebben alle boten een eigen identiteit. De filosofie hierachter is dat met deze verschillende lijn, iedere wens kan worden ingevuld.

Bij Leaseboot zijn de verschillende modellen sloepen en tenders te leasen.

Het is mogelijk jouw sloep of tender helemaal op maat samen te stellen. Kies voor een biminitop, radio met speakers aan boord of style je boot luxe af met extra RVS elementen en finteak look. Uiteraard mag een zwemtrap voor de echte warme dagen niet ontbreken. Ook qua motorisering is veel mogelijk. Kies je voor een 9, 15 of 30 pk motor.

Benieuwd? Kom naar het Experience centre. Hier liggen de verschillende modellen voor je klaar.

Wist je trouwens dat je de Lago Amore naast lease ook kunt kopen bij Leaseboot. Bekijk ze hier.