VOORRAAD

Oud Huijzer 616 Black edition

Van 699p/mnd
Nu 599p/mnd
Bekijk meer
VOORRAAD

Aquabat Sport Infinity 21 - DEMOMODEL

Van 869p/mnd
Nu 779p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness 455

Van 439p/mnd
Nu 399p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness 455

Van 439p/mnd
Nu 399p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness 455

Van 439p/mnd
Nu 399p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness Aquamaster 605 open

749p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness 455

439p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN

Lioness Aquamaster 450 open

449p/mnd
Bekijk meer

Bent u op zoek naar een boot om volop te genieten van ontspanning en plezier op het water? Van Leeuwen Boten heeft een compleet aanbod nieuwe vaartuigen. Of laat u verrassen door onze unieke botenlijn Lioness met een breed aanbod aan sloepen, tenders en consoleboten!

Bezoek experience centre

Volop genieten van ontspanning, comfort en plezier op het water

  • Nieuwe boten
  • Trailers
  • Motoren
  • Service en onderhoud
  • Schade herstel
  • Financiering
Over ons Ontspanning, plezier en gezelligheid: al onze activiteiten hebben dat als uiteindelijke doel. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan services. Van deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe boot tot bijpassende financieringsoplossingen, betrouwbaar en specialistisch onderhoud en schadeherstel. Met onze persoonlijke benadering en service op maat zorgen we ervoor dat u zich thuis en welkom voelt bij Van Leeuwen Boten!

Lioness: onze eigen botenlijn We zijn trotse leverancier van onze eigen botenlijn: Lioness. Lioness is een uniek nieuw merk, exclusief verkrijgbaar bij Van Leeuwen Boten. Binnen de Lionesslijn maakt u kennis met de Cruiser, Beach Cruiser, Nimarine Ribjack, Aqua Master, Tender en Aquabat.

Nieuw in boten, maar vol ervaring Van Leeuwen Boten is een nieuw en fris bedrijf in de botenbranche. Wij zijn sinds 2021 actief. Door onze ruime ervaring vanuit ons autobedrijf dat sinds 1974 bestaat, weten we waar we over praten als het gaat om schadeherstel, onderhoud en advies bij de aankoop van een vervoersmiddel.

HISWA-RECRON Wij zijn lid van ondernemersorganisatie HISWA-RECRON. HISWA-RECRON behartigt de (collectieve) belangen van de aangesloten bedrijven in de watersport en recreatie. Als HISWA-RECRON erkend bedrijf bieden wij u diverse voordelen op het gebied van service en garantie. Zo geniet u bij aankoop van een boot van de drie HISWA- zekerheden: – Betrouwbaarheid en veiligheid – Extra garantie – Deskundig advies

Deze zekerheden sluiten precies aan bij onze kernwaarden: betrouwbaarheid en deskundigheid. Benieuwt wat de HISWA-zekerheden in de praktijk voor u betekenen? Kijk dan op 3 HISWA zekerheden.

Official dealerships Wij zijn official dealer van Marlin-trailers, Suzuki-motoren en Aquabat. Dat betekent dat we Marlin-trailers met de garantie van de fabrikant verkopen. Dat onze monteurs jaarlijks trainingen krijgen van Suzuki om de motoren van binnen en van buiten te kennen. Daarnaast biedt Aquabat verschillende soorten boten aan, allemaal handgemaakt door bekwame handen die de garantie “Made in Italy” onderstrepen. Met onze dealerships garanderen we u de deskundigheid en het vakwerk dat u van ons verwacht.