BESTELLEN 2022

Maxima 730

849p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 720 retro

799p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 650 Lounge

549p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 550

449p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Alloy tender alluminium

649p/mnd
Bekijk meer

Rivéra Nautic Watersport is dealer van Maxima Boats. De Maxima sloepen en tenders zijn er voor elke beurs! Comfortabele boten met uitstekende vaarprestaties. Door de uniek vormgeving van het onderwaterschip zijn de boten zowel met lage als hoge snelheden zeer prettig te besturen. Het is maximaal genieten aan boord door slimme oplossingen. Geïnteresseerd? Bel voor het maken van een afspraak telefoonnummer: 06-28766060 of 06-12940965. In onze prachtige nieuwe showroom in Wommels bent u dinsdag t/m zaterdag tussen 09.30 tot 18.00 uur van harte welkom. Een afspraak maken voor een proefvaart? Ook dat kan, onze showroom ligt aan de Middelsee route dus u kunt rustig een stukje varen om de vaareigenschappen zelf te ervaren en te beoordelen.

Maxima proefvaart

Onze kernwaarden: eerlijk, gastvrij en goede service

  • Verhuur, verkoop, stalling en onderhoud van (zeil)boten
  • Merken: Maxima sloepen en tenders
  • Gratis proefvaart op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Aanvullende watersportartikelen

Over ons

Rivéra Nautic Watersport is het bedrijf van Richard en Vera de Wolf, vanaf 27 december 2019 gevestigd in Wommels. Deze uit hobby en passie gestarte onderneming vindt zijn oorsprong in de liefde voor varen, voor de techniek en voor het werken met mensen.

Familiebedrijf

Richard is in 1997 naast zijn baan als penitentiaire inrichtingswerker een dag per week gaan werken bij Aquanaut, om de verhuurvloot van Aquanaut technisch na te kijken en te repareren. Met zijn technische (auto) opleiding had hij hiervoor een goede basis. Daarna hebben Vera en Richard op verschillende momenten de mogelijkheden om in de watersport branche een eigen bedrijf te beginnen onderzocht. Vijf jaar geleden ging hun grote wens in vervulling en konden zij aan de Draei in Heeg voor de duur van vijf jaren een watersportbedrijf huren.

Maxima boats

Na vijf mooie jaren in Heeg opent Rivéra Nautic Watersport op 27 december 2019 haar deuren in Wommels. Richard en Vera gaan zich met name toeleggen op de verkoop van Maxima Boats. Natuurlijk ontbreken occasions en de watersportartikelen niet. De gloednieuwe showroom met een zeer ruim aanbod Maxima Boats is een bezoek meer dan waard. Rivéra Nautic watersport is een echt familiebedrijf. Richard doet de, verkoop en gehele technische kant van het bedrijf, Vera is verantwoordelijk voor de boekhouding, inkoop en zoon Patrick is gespecialiseerd in het polijsten en in de wax zetten van polyester boten. Dochter Daphne werkt (nog) niet in de zaak maar zal zich mogelijk gaan bezighouden met de inpandige watersportwinkel die is gepland.

Ons motto

Verkoop van boten op een eerlijke, gastvrije, gemoedelijke manier waarbij een goede service voorop staat ook na de verkoop!