BESTELLEN 2022

Rand 18 Picnic

699p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Rand Mana 23

1.099p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Rand Play 24

1.699p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Rand Supreme 27

2.599p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Rand Leisure 28

2.799p/mnd
Bekijk meer

Dè boten specialist aan de Kagerplassen Omtzigt is de importeur van het legendarische sportbotenmerk “Chris*Craft” voor Nederland. Daarnaast is Omtzigt sinds 2018 importeur van het merk “RAND Boats”, geweldige tender die naar eigen wens kan worden ingericht (ook elektrisch varen). Verder vertegenwoordigt Omtzigt het bekende sloepen merk “Oud_huijzer”, waarvan zij Experience dealer zijn wat inhoud dat de gehele botenlijn is te bezichtigen. Een boot gezien en benieuwd naar het maandbedrag om deze te leasen? Neem contact op voor een offerte op maat.

Contact

In het hele land staat Omtzigt Watersport bekend om

  • Merken: Chris Craft, RAND Boats, Oud-Huijzer en Topcraft
  • Zeilmakerij
  • Schade expertise
  • Motoren van Mercury, Mercruiser, Honda, Sole diesel
  • Torqeedo elektrische motoren & aandrijvingen

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste boot. Omtzigt biedt uw de service die u van een watersportbedrijf mag verwachten.

Familiebedrijf

Sinds 1898 is Omtzigt Watersport ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Verder zijn zij aangesloten bij de Hiswa Vereniging. In het jaar 2010 hebben Alex en Miriam Omtzigt het familiebedrijf geheel van Alex zijn vader overgenomen. Dit is natuurlijk geen toeval, Alex is als klein kind opgegroeid in de botenwereld en weet als geen ander de juiste boot voor u samen te stellen. Bryan helpt tegenwoordig ook al bij zijn ouders in het bedrijf en wordt wellicht de vijfde generatie van Omtzigt Watersport. Wij hopen dat u een goed beeld heeft verkregen van ons bedrijf en de werkzaamheden die wij verrichten. Wij zien u graag tegemoet in onze Showroom!