BESTELLEN 2022

Topcraft 565

449p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Topcraft 484

399p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Whaly 450 Classic

299p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Oud Huijzer 616

599p/mnd
Bekijk meer
VOORRAAD

Whaly 455

325p/mnd
Bekijk meer

Lima Watersport is een allround watersportbedrijf - Wij zijn o.a. dealer van Yamaha, Style, Oudhuijzer, Pega en Bombard. Veel modellen zijn op vooraad aanwezig. Een proefvaart met uw gedroome boot is mogelijkl. Vraag een proefvaart eenvoudig aan.

Proefvaart

Bij Lima Watersport kun je o.a. terecht voor

  • Merken: Whaly, Oud-Hijzer, Topcraft, Pega en Style
  • Scheepsaccessoires en cadeaus
  • Reddingsvesten en vaarkaarten
  • Gratis proefvaart
  • Verschillende motoren waaronder Torqeedo elektrische motoren

Focus op kwaliteit

Met het dealerschap van Yamaha en de keuze voor sloepen, sport- en toerboten van Oud Huijzer, Style, Topcraft en de nieuwste senstatie Whaly onderscheid Lima Watersport zich door nadrukkelijk voor een goede kwaliteit te kiezen. Er wordt daarnaast een complete service geboden. Voor onderhoud en reparaties staat een eigen werkplaats ter beschikking en is er een goed gesorteerde watersportwinkel met accessoires zoals zwemvesten, ankers, fenders, touwwerk en heel veel technische artikelen. Lima watersport is dus het adres voor boten en motoren, maar ook voor alle soorten accessoires. In de bijna 100m2 grote winkel vindt u verschillende soorten producten voor onderhoud van de boot en motor. Ook om het comfort aan boord te verhogen hebben wij een uitgebreid pakket. Verder zijn zaken op het gebied van veiligheid van groot belang op een boot, en zaken als reddingsvesten en vaarkaarten zijn hierbij onmisbaar. Ook voor leuke cadeaus kunt u zeker slagen in de winkel. Of het nu gaat om een leuke sleutelhanger of een schoonmaakset voor de boot, voor ieder budget is wel iets te vinden. Kom gerust eens kijken in de winkel en profiteer van de mogelijkheid om alles onder één dak te vinden op het gebied van watersport.

Onze merken

 

Whaly

is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Vrijwel onzinkbaar en onverwoestbaar. Handig als ook de kinderen met de boot willen varen. De boot is gemakkelijk te onderhouden en wordt 100% kleurecht geproduceerd.

Oud-Huijzer

Al geruime tijd gelden de Oudhuijzer outboardsloepen als alternatief voor een prijzige dieselsloep. De Classic modellen zijn dat nog steeds maar de familie Oud Huijzer is recent uitgebreid met een aantal eigenzinnige sloepen, tenders en cabincruisers. Experience centre: alle Oud-Huijzer modellen zijn in de showroom aanwezig om uit de diverse uitvoeringen en lengtematen de juiste keuze te maken.

Style

Een van de belangrijkste botenbouwers in Brazilië is Fibrafort Boats. De werf heeft een marktaandeel van 70% op de eigen binnenlandse markt. Deze producent van Style boten biedt als modellenlijn een tiental sportboten aan van 15 tot 26ft, allen door buitenboordmotoren aangedreven. Kenmerkend zijn een uitbundige vormgeving en een goede kwaliteit in verhouding tot de gevraagde prijs.

Topcraft

Al een jaar of 16 brengt Topcraft een serie sportief varende en scherp geprijsde consoleboten op de markt. De boten zijn uitermate populair.