BESTELLEN 2022

Quicksilver 755 Cruiser

1.499p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Bayliner E16

499p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Quicksilver 505 Cabin

649p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Quicksilver 675 Weekend

1.199p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Quicksilver 675 Sundeck

999p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Quicksilver Activ 675 Cruiser

999p/mnd
Bekijk meer

Wij leveren een breed assortiment merken. Denk daarbij aan Bayliner en Quicksilver, Zodiac, Grand & Brig, Antaris, Enkhuizen, Corsiva, Primeur en Kruger. Bekijk ons leaseaanbod hieronder. Heeft u een andere boot op het oog die u wilt leasen? Neem contact op voor een offerte op maat.

Contact

Bomert Watersport Giethoorn biedt o.a.

  • Sportboten, sloepen, consoleboten, rubberboten, sportcruisers, outboards
  • Werkplaats
  • Winkel met accessoires en koopjes
  • Boottrailers
  • Ligplaatsen
  • Gecertificeerd service centre voor Mercury, Honda en Mercruiser

Over ons


Sportboten

Met de zeer populaire merken Bayliner en Quicksilver bieden wij een breed assortiment voor zowel verwende als prijs-kritische watersporters. Sportcruisers voor een weekend of vakantie of sportboten voor een sportieve dag op het water, bij Bomert bent u al meer dan 50 jaar aan het goede adres voor een nieuwe (of gebruikte) boot. Ook Zodiac, Grand & Brig rubberboten en ribs hebben we op voorraad in onze grote showroom.

Showroom Beulakerweg

Beulakerweg 153 8355 AG Giethoorn Tel.: 0521 361000

 

Sloepen

Noordwest Overijssel is natuurlijk de plek bij uitstek voor een heerlijk relaxte dag op het water. Ook voor watersporters die willen genieten van rust en natuur bieden wij sloepen en tenders in alle soorten en maten. Antaris, Enkhuizen, Corsiva, Primeur sloepen en Kruger zijn volop vertegenwoordigd in de sloepenshowroom. Voorzien van een diesel inboard of een compacte outboard, voor elk budget hebben we de perfecte sloep voor u.

Sloepenshowroom Vosjacht

Vosjacht 5 8355 CM Giethoorn tel. 0521-361496

   

Ligplaatsen

Onze vestiging gelegen aan Vosjacht 5 in Giethoorn heeft naast een sloepenshowroom ook een haven met ruim 70 ligplaatsen en is voorzien van een 12 ton botenlift. De haven is gelegen aan een goede vaarverbinding en bied comfortabele ligplekken met diverse stroompunten en een toiletgebouw.Accessoires

In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan accessoires. Van wakeboarditems tot tubes, en natuurlijk vele accessoires voor waterskiën, met merken als o’Brien en Jobe. Op deze manier zijn wij in staat u een compleet pakket aan te bieden! We leveren ook biminitops op maat in meerdere kleuren en kwaliteiten. Met desgewenst montage. We hebben een ruim aanbod in fishfinders, navigatie apparatuur en audio apparatuur. Eventueel inclusief montage. Ook voor ankers, lijnen, fenders, brandstoftanks, navigatieverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkplaats

Bomert Watersport beschikt ook over twee professionele werkplaatsen In onze werkplaatsen werken gediplomeerde monteurs die regelmatig op cursus en naar bijscholing gaan, om altijd op de hoogte te blijven en U de beste service te kunnen bieden.