BESTELLEN 2022

Topcraft 565

449p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Topcraft 484

399p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 730

1.149p/mnd
Bekijk meer
VOORRAAD

Maxima 720 retro

1.049p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 650 Lounge

749p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Maxima 550

599p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Oud Huijzer 616

599p/mnd
Bekijk meer
BESTELLEN 2022

Oud Huijzer 505

505p/mnd
Bekijk meer
VOORRAAD

Topcraft 565 Grijs

629p/mnd
Bekijk meer
VOORRAAD

Lago Amore 485

429p/mnd
Bekijk meer

AVR watersport sloepen en tenders heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de belangrijkste specialisten van Nederland. Wij bestaan sinds 2003 en hebben inmiddels een respectabel aantal watersporters niet alleen voorzien van de boot van hun dromen, maar ook van bijbehorende motoren, accessoires en een pakket services zoals stalling en onderhoud waarmee we het begrip bootbezit geheel ontzorgen. Na de start op een locatie in Gouda is al snel intrek genomen in een 600m2 grote showroom te Waddinxveen. De basis van onze groei vormen de dealerschappen van verschillende scherp geprijsde tenders en sloepen. Topcraft en Oudhuijzer zijn enkele van de merknamen waar het allemaal mee begon. Hoewel hiermee een breed aanbod valt samen te stellen zijn wij continue bezig dit aanbod te versterken met nieuwe merknamen en de laatste modellen van de botenbouwers waar wij mee samenwerken. Zo hebben we onlangs Maxima sloepen en tenders aan ons assortiment toegevoegd om in het hogere segment een bredere keuze te bieden. Maar ook in het populaire segment van de sloepenmarkt zit AVR Watersport niet stil. Onder de naam Lago Amore bieden wij een zeer uitbreide en in eigen beheer ontwikkelde sloepenlijn die tegemoet komt aan alle verschillende wensen van sloepvaarders en tenderliefhebbers.

Maak een proefvaart
  • Nieuw en occassion aanbod van o.a. Maxima Boats, Topcraft, Oudhuijzer, Lago Amore
  • Winterstalling en onderhoud
  • Services
  • Verzekering
  • Boottrailers
  • Motoren

Onderhoud

AVR Watersport beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats waar een technisch team alle onderhoudswerkzaamheden aan uw boot tot in de perfectie uitvoert. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor ontspannen vaartochten en behoud de waarde van uw boot.

Winterstalling

AVR Watersport beschikt over een verwarmde en stofvrije binnenstalling. Alle boten worden met de meeste zorg omringt, indien gewenst voorzien van een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Met de haal en breng service van AVR Watersport zijn er ook over het vervoer van de boot geen zorgen.

Verzekeren

AVR Watersport is een full service watersportbedrijf waar de beste bootverzekering ook een onderdeel van het dienstenpakket is. Wij werken hierin samen met bootpolisvergelijker.nl, een initiatief van DNA Yachtinsurance.

Services

AVR Watersport heeft een ruim assortiment aan boottrailers die voor de verhuur worden aangeboden. Onze boottrailers worden altijd verhuurt in combinatie van de juiste spanbanden.